...


                        Morfopatologie


      Metodica biopsiei mamare


    Biopsia de san consta in prelevarea de tesut din glanda mamara care apoi va fi analizat la microscop pentru a verifica daca este vorba de un cancer la san.

    O biopsie de san este indicata in momentul cand, la mamografie sau la ecografie, a fost descoperita o tumora sau cand la examenul clinic este descoperit un nodul mamar.   Virusul HIV ataca anumite tipuri de globule albe ( limfocitele T CD4+) care fac parte din sistemul imunitar. Pe masura ce sistemul imunitar incepe sa slabeasca, globulele albe devin incapabile sa opuna rezistenta impotriva bolilor si de a lupta impotriva germenilor. Germenii care in mod normal ar fi rapid neutralizati, raman in organism si se inmultesc.
The innate immune system contains a range of cell-bound and soluble proteins which eliminate pathogens by recognizing unique molecular patterns expressed by microorganisms, but not by host cells. Alternatively, host cells express proteins that protect them from attack by the alternative pathway of complement activation whereas foreign organisms lack these protective proteins and are, therefore, susceptible to complement attack.

Alte materiale :Cel mai bun fotograf de nunta 


Citeste mai mult la tema:
Однажды твоя жизнь будет оценена не по тому сколько денег ты заработал и сколько у тебя машин. А по тому как ты повлиял на чью-то жизнь...  
Design by Dr. wikko © 2020